Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(5955 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...a mnie sie wydaje (calkiem wyraznie,mnie sie wydaje)...ze jak komus sie wydaje...ze pozjadal juz wszystkie rozumy...to pisze polowe postu wielkimi literami...za pewne w celu zwrocenia uwagi czytajacych...jaka to niespotykana wiedze posiada...w danym i nie danym,temacie...

a przy okazji.juz stary,dobry,wujaszek freud wykazal scisly zwiazek,pomiedzy uzywaniem wielkich liter,a sprawnoscia seksualna.

a mianowicie:

- wielkie litery u kobiet to: posiadanie bujnie rozwinietych kosci i stawow biodrowych (w mowie potocznej-wielkie 4litery)
- wielkie litery u mezczyzn to: mikroskopijnej wielkosci drugorzedowe cechy plciowe (w mowie potocznej-maly ptaszek)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
Jest to tylko potwierdzenie tego co pisałam a szkoda że na dany temat nic nie masz do napisania pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
panladny napisał:
...a mnie sie wydaje (calkiem wyraznie,mnie sie wydaje)...ze jak komus sie wydaje...ze pozjadal juz wszystkie rozumy...to pisze polowe postu wielkimi literami...za pewne w celu zwrocenia uwagi czytajacych...jaka to niespotykana wiedze posiada...w danym i nie danym,temacie...

a przy okazji.juz stary,dobry,wujaszek freud wykazal scisly zwiazek,pomiedzy uzywaniem wielkich liter,a sprawnoscia seksualna.

a mianowicie:

- wielkie litery u kobiet to: posiadanie bujnie rozwinietych kosci i stawow biodrowych (w mowie potocznej-wielkie 4litery)
- wielkie litery u mezczyzn to: mikroskopijnej wielkosci drugorzedowe cechy plciowe (w mowie potocznej-maly ptaszek)

Znaczy, że używanie samych małych liter przez mężczyzn to przerośnięte cechy i ego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...brawo!
pozostaje jednak tzw: interpunkcjia.w tej kwestii badania wciaz trwaja.wszystko wskazuje jednak na to,ze moze to byc nadzieja (matki kochajacej swoje dzieci) dla ekstremalnych przypadkow!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Tak w temacie (żeby nie było...), to .
Spodobała mi się niedawna wypowiedź, a w szczególności "na pewno" .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok